Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Lyden av Amazonas i Konserthuset på lørdag

Lyden av Amazonas i Konserthuset på lørdag

Musikk inspirert av lyden fra regnskogen i Amazonas. Det er hva Sigurd Hole og hans band tilbyr publikum i Stavanger Konserthus lørdag 13.mai kl 14.30. Naturvernforbundet er medarrangør og tilbyr alle medlemmer rabattert pris.

Bassist Sigurd Holes «RORAIMA» ble skrevet som et bestillingsverk for Oslo World i 2020. Verket setter søkelys på noe av det viktigste for oss mennesker og kloden – nemlig viktigheten av å bevare artsmangfoldet, ja, viktigheten av å bevare selve naturen – denne store helheten som også mennesket er en del av.

Musikken er inspirert av lyden av regnskogen i Amazonas og Yanomami-folkets mytologi, og inneholder feltopptak fra regnskogen. Konserten innledes med en samtale fra scenen med Sigurd Hole og biolog Erik Steineger fra Regnskogfondet som blant annet skal handle om regnskogen og bakgrunnen for verket.

Naturvernforbundet er tilstede i Konserthusets foaje en time før forestillingen starter med vår egen utstilling om restaurering av våtmarker  i Rogaland i anledning FN’s tiår for naturrestaurering.

Her bestiller du billett: https://www.stavanger-konserthus.no/event/maijazz-sigurd-hole-roraima/

Foto: Sigurd Hole Roirama

Forrige nyhet

Årsmøtet om vindkraft, lakseskatt og naturavtalen

19. april 2023

Naturvernforbundet i Rogalands årsmøte som ble holdt på Sandnes 17. april har uttalt seg til tre viktige naturtema.

Neste nyhet

Forby fiske etter leppefisk

15. mai 2023

Naturvernforbundet støtter et forbud mot fiske etter leppefisk i Stavanger kommune selv om det kan føre til større uttak i andre kommuner.