Velg en side
  1. Hjem
  2. Nyhetene
  3. Gaute er ny daglig leder

Gaute er ny daglig leder

Gaute Henriksen har tiltrådt som ny daglig leder i fylkeslaget etter Erik Thoring.

Gaute har inntil nylig vært journalist og redaksjonsleder i avisa Strandbuen. Han er utdannet historiker og journalist og var i en årrekke redaktør og daglig leder i Strandbuen. Gaute er bosatt i Jørpeland der avisa utkommer. Nå tar han over fylkeslaget og driften av Mostun natursenter og blir dagpendler til Stavanger.

– Jeg  ser på jobben i Naturvernforbundet  som svært meningsfull og motiverende. Fylkeslaget og lokallagene i Rogaland jobber godt og er viktige stemmer i det politiske ordskiftet. Jeg har ikke erfaring fra arbeid i en frivillig organisasjon så dette blir både nytt og samtidig spennende, sier Gaute.

Ny og tidligere daglig leder vil jobbe sammen i periode fram mot jul. Erik fortsetter som rådgiver i en redusert stilling.

Bildet: Gaute Henriksen hadde sin første arbeidsdag på mandag og blir ønsket velkommen av avtroppende daglig leder, Erik Thoring. Foto: Sissel Norheim

Forrige nyhet

Kom på konsert med Herborg Kråkevik

20. august 2024

Gode naturvener! I dag har me gleda av å invitera dykk til konsert med sjølvaste Herborg Kråkevik. Ho kjem til Nesflaten grendehus i Suldal laurdag 31.august i høve det nasjonale Vassdragstreffet som skal haldast i Suldal og Røldal denne helga.

Neste nyhet

Vellykket Vassdragstreff i Suldal

3. september 2024

50 vassdragsvernere, innledere og politikere var samlet i Suldal i helga til Naturvernforbundets årvisse Vassdragstreff.